Goldies Beauty Alice

2015-03-03
12:28:00

Tandläkarbesök

Igår hade Alice en inbokad tid för tandläkaren. Det var även dags för sista sprutan av botulismvacc så vi slog två flugor i en smäll.
 
 
Laura är så bra för Alice. Honär lugn och strategisk med sprutorn. Redan denna gång så gick det bättre att sedera och Alice trängde veterinären mindre än vanligt. Laura sa att Alice förut var ett praktexemplar för hur man skulle bete sig runt en veterinär. Så det är himla synd att hon efter operationen blev spruträdd. De måsye ha lyckats mednågot knasigt då. Som tur är så går det bättre för varje gång,  så snart är vi tillbaka på banan.
 
Tänderna såg riktigt fina ut och det var bara längst in som behövde korrigeras lite. Nu är det koll igen när hon gått med bett i ett par månader, för att se hur munnen reagerat på det. 
 
Jag kan verkligen rekommendera Laura Juntilla. Hon är trevlig, prisvärd och proffsig. Hon hanterar Alice riktigt bra bra och är väldigt lugn trots en stressad häst.
 
I övrigt så hade Alice lyckats dra av sig e sko, så på måndag ska vi tillbaka till Mälarkliniken. Tur att man har tofflor så att hon kan gå ändå.
 
Tog lite bilder nedan Alice piggnade till, taskig matte som jag är.
 
 
 
Kommentarer:
2015-03-03 @ 12:34:44
#1: Jossan

Hihi så sööööt ;)

Svar: Skruttan <3
Goldies Beauty Alice

2015-03-03 @ 15:33:40
#2: www.quarterrumpan.blogg.se

Lillan är också stickrädd, men hon brukar få en salva med bedövningsmedel när vet ska sticka har funkat toppen:)

Svar: Smart! Vad är det för salva? Skönt att ha hittat ett sätt som funkar :)
Goldies Beauty Alice

2015-03-03 @ 20:56:50

Åh tlött, vit hest :) Skönt att du har en bra vet så hon kan komma över sin sprut"rädsla" :)

Svar: Hon blev riktigt däckad, inte lätt ;) Känns så skönt med en bra veterinär. Snart kommer det här vara ett minne blott.
Goldies Beauty Alice

2015-03-05 @ 07:30:26
#4: www.quarterrumpan.blogg.se

Minns inte vad den hette, men din vet borde veta!:) kan tänka mig att det är nått liknade som vi använder, embla. Den verkar snabbt och lillan är ju rädd för själva sticket så är perfekt att det inte känns!:)

Svar: Smart! Perfekt för henne så att det jobbas bort. Tack för tipset :)
Goldies Beauty Alice

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: