Goldies Beauty Alice

2012-07-30
21:34:01

Jobba lite

Idag tog jag in Alice och jobbade lite med henne i grimman. Hon var lite seg i responsen man blev snabbt till sin frökengorm igen och pyttsade till när det blev för tråkigt/jobbigt.
 
Gjorde ingenting avancerat utan ville mest känna formen på henne.
 
Nu blir det 2 veckors sommarlov för fröken igen och ingen uppdatering med det. Jag hoppas att ni som är tappra och kollar på bloggen har tålamodet att fortsätta följa oss i slutet på augusti.
 
2012-07-22
17:15:20

Saker jag skulle vilja ha till Alice

När man inte kan köpa sig saker man vill ha så kan man alltid sätta upp mål för det man vill ha och kan köpa sig när utrymme finns.
 
En hood. Den Lucas har är på tok för stor för Alice, så en egen till henne är på sin plats. Denna gång ska jag köpa en med stora hål vid ögonen, då jag har märkt att passformen blir lite tokig när de har för små öppningar där.
 
En brun sadelpad. Vi fick ett par snygga bruna PC skydd av F när jag köpte sadeln av henne som skulle passa Alice. Det skulle därför vara himla roligt om man kunde matcha dem med en snygg pad.
Denna har jag spanat in och tror att hon skulle bli riktigt fin i, från professionals choice.
 
Jag har funderat fram och tillbaka ang vilken huvulag jag ska använda vid inridningen och ska få låna en Bosal av E och se hur jag gillar det innan jag köper en själv.
 
I övrigt så funderar jag fram och tillbaka på vilken tävlingsfärg vi ska ha när vi är redo för det. Just nu så är det mossgrönt som ligger överst på listan.
2012-07-21
16:30:57

Äntligen!!

Idag så hände det hitills största i Alice utveckling!
 
Smutsig häst som mötte oss i hagen
Vincent var glad i hågen utade Vincent runt i hagen
 
J  hjälpte mig att hålla henne så att jag kunde hänga ifred, vilket var tanken för dagen. Hon skötte sig så himla bra  och brydde sig markvärt lite av att jag hängde där. Vi skrittade runt lite med mig hängandes på båda sidorna, så det blev två varv.
 
 
När vi skulle ta det för sista gången för passet så tänkte jag att fasiken, hon borde nog inte bry sig om jag satt upp. Nervös som sjutton satte jag foten i stigbygeln och hoppade upp från höger sida via bänken.
 
Alice ville äta hela tiden så jag försökte få upp hennes huvud i hopp om att få en bra bild.
 
Hon parerade inte ens vikten utan böjde ner för att käka lite gräs. Johan tog fram henne två steg och sedan s hoppade jag av via vänster sida, så att hon vande sig att jag är på båda sidorna och gör båda sakerna. Mycket klapp och beröm till en till synes oberörd Alice.
 
Min kära sambo J känner mig väldigt väl, så hans första fråga var om han skulle ta kort. Det blev lite poserande men mest så fick hon fortsätta käka och få klappar när han fotade, så inga superkort blev det.
 
 
Efter det så tog vi tillbaka henne till bänken så att jag kunde hoppa upp från vänster också. Även nu så var det inga problem. Vi gick lite fler  steg och hon har ett otroligt mjukt och fint steg. Sedan blev det lite fler bilder och en herrans massa beröm.
 
Vi valde sedan att sluta för dagen, då hon nu varit duktigare än jag någonsin kunnat ana, min otroliga lilla fröken!!