Goldies Beauty Alice

2014-03-31
20:25:51

Klick klick

Tänk att något så simpelt som en flugsmälla ska vara så svårt att hitta.  Åkte runt till coop, Järnia, en icabutik och tillslut City Gross. Tillslut så hittade jag en trött och sladdrig blå smälla bland städartiklarna. Det är inte den snyggaste men den lär fylla sitt syfte, så den fick det bli. 
 
Planen idag var att blanda markarbete med klicker och varva fysisk ansträngning med tankeverksamhet. Vi började med lite look at me, böja och sedan aktiv skritt. Alice steg mot banan var fint och avslappnat,  vilket kändes så skönt. Det där med aktiv skritt är verkligen något jag behöver jobba på.  Min timing med eftergiften är inte så bra som den borde vara och Alice "dör" oftast efter ett par meter. Det är bättre än förra veckan men det kan bli så mycket bättre. 
 
När hon kändes med mig så introducerade henne för flugsmällan - Target. Alice fattade ganska snabbt vad jag ville men kunde inte förbise att de höll på med sågverket.  Så hon tuggade morot medan hon checkade in vår bonde för att sedan tillbaka till target.
 
Vi körde ett par gånger och sedan tillbaka till skritten.   Avslutade med target och gick sedan in för att massera och strecha. Är riktigt nöjd med dagens pass. Det känns som att hon hade en bra inställning hela tiden. 
 
Den glorifierade pisken som Johan kallade den.
Min nedförsbacke