Goldies Beauty Alice

2015-02-22
19:46:09

Ryttarträning

Efter lite googlande så dök detta upp på en stor hästblogg. Känns som en bra start iallafall. Jag saknar att gymma men just nu finns inte tiden eller pengarna och då gäller det att hitta lösningar hemma.
 
 
Jag funderar på att köpa en balansbräda till jobbet. Jag har en administrativ tjänst och de många timmarna framför datorn skulle behöva lite variation.
 
Hur gör ni för att träna upp bålstyrkan och dyl?
Kommentarer:
2015-02-22 @ 19:57:46

Det där ser ut som bra och jobbiga övningar!
Jag tränar verkligen alldeles för lite egentligen. Rider förvisso så mycket o sen eftersom dusty är så skumpig så måste jag vara stabil i bålen. En himla fördel också att ha ett stående jobb, så länge man står på rätt sätt vill säga :P

Svar: Du har ju grym bålstabilitet känner jag när jag rider din häst. Haha, det är ju just det där med att stå rätt också ;)
Insåg verkligen hur svajig jag är och hur man själv faller in. Då är det ju inte lätt för hästen att hålla sig rak.
Goldies Beauty Alice

2015-02-23 @ 11:30:06

Jag försöker hinna med att gymma 2 dagar i veckan. Har en sådan boll hemma med men tycker den är livsfarlig. Glider av den, men försöker bli vän med den. Tappade så extremt med både styrka och balans efter en ridolycka så har inte bålstyrka alls känns det som nu.

Svar: Perfekt att hinna gymma 2 dagar i veckan. Jag har inte heller varit kompis med bollen men tänkte att jag behövde ta tag i det ordentligt nu. Märkte som tur var att min balans förbättrats lite sen sist och enda gången vi var osams var när jag inte orkade hålla bålen.
Ursh, hemskt med ridolycka! Hoppas att styrka och balans kommer tillbaka snart :)
Goldies Beauty Alice

2015-02-24 @ 08:04:45
#3: Mon

Gymet.. Core på torsdagar & puls/core på tisdagar. Grymt bra... :)

Svar: Nice! Testade Core förut och der var riktigt rolig klass :)
Goldies Beauty Alice

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: