Goldies Beauty Alice

2014-10-07
21:34:12

Tagit det lugnt

Vi har tagit det lugnt de senaste dagarna.  Att Alice brunstar är svårt att missa. En brunsthäst på torv är inte det roligaste.  Funderar på att tvätta och fläta upp svansen.
 
Igår var boxen ett virr varr av hö och torv. Alice är vanligtvis en ganska renlig häst på box (förutom halm) men när brunsten kör igång blir det lite stökigt.  Minst sagt.
 
Så fort hennes boxgranne Hottis kikade på henne i ögonvrån så pep hon. Det är inte lätt när hormonerna svallar och jag tänker tillbaka på hur lätt det var med en valack.  Skulle dock aldrig byta ut henne för allt guld i världen så det är tydligen min lott att ha en piplisa med torvig brunstsvans. Precis som det ska vara ♡
 
Idag så blev det ett kort pass i ridhuset från marken.  Jag ville känna igenom henne och se till så att vi fick mjuka rörelser med fin böjning och ett aktivt inner bakben.
 
Alice jobbade på bra.  I slutet så bar hon inner bog bättre och vi avslutade där.  Jag beslutade mig för att gå tillbaka till grunderna mer än jag gjort tidigare. Det tror jag kommer hjälpa oss mycket. 
 
Bilder från i måndags
 
Stökig box
Gul på gången
Kommentar:
2014-10-13 @ 07:32:14

vit menar du? ;)

Svar: Randig O.o
Goldies Beauty Alice

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: