Goldies Beauty Alice

2015-05-02
21:08:00

Nom nom nom

Jag har börjat komma igång igen. En sak som verkligen märks är hur allt hänger ihop. Nu när gnistan väl kommit tillbaka i stallet så har gnistan att motionera och umgås med folk också kommit tillbaka. Det var något jag inte ens märkts hade pausats. Så nu är det skönt att vara igång igen. 
 
Igår följade jag med till Jälla och Paintshow med ett par vänner. Inspirerande att kika på tävling och kul att träffa alla goa människor. 
 
Efter det så fick Alice en snabb borstning för att ta bort lite vinterpäls och kolla hovarna. Sen gick vi hem till mig så att Alice fick beta. Det var ett uppskattat inslag verkade hon tycka. 
 
Alice kollar in Vincents boll
 
 
Idag så blev det favorit i repris. Alice är satt i sjukhage åtminstone tills vi får svar på röntgen då hon började visa hälta även i skritt. Efter samtal med veterinären så beslutade vi att det var bäst, för Alice skull. Så för att bidra med rörelse så tar vi korta promenader. Både idag och igår så var hon ren i skritt när vi tog oss fram på plant underlag. Jag hoppas att det har ett samband. 
 
Det fick bli en promenad åt andra hållet idag. Alice dök ner i gräset så ofta hon kunde. Tilslut så fick jag påminna henne om att reglerna fortfarande är desamma. När man stannar får man äta, inte när vi promenerar. 
 
Fjantmatte la på ett ofodrat regntäcke när det började trilla ner från himlen. Eftersom hon redan nu har en större risk att bli stel nu när hon inte rör sig lika mycket och sjukhagen saknar skydd, så kändes det helt ok. 
 
Kommentarer:
2015-05-04 @ 08:02:41

Hon är för jäkla läcker i kroppen. Älskar hennes former och hur hon är byggd!

2015-05-04 @ 19:58:28
#2: Thea

Hon börjar gulna :)

2015-05-06 @ 06:30:47

Fina vit, hon är verkligen så fin i kroppen trots att hon står också! Ser himla gött ut att vara gräsklippare :) mysigt att ha henne så nära!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: