Goldies Beauty Alice

2013-11-25
22:06:22

Stjärnklar promenad

Ikväll så prioriterade jag sambolivet och blev därför lite sen till stallet. Det är inte så ofta som vi äter middag tillsammans på vardagskvällarna så det gäller att passa på när möjlighet ges.
 
Vi tog sedan en lite kvällspromenad tillsammans efter att mina underbara stallkompisar hjälpt mig att kvällsfodra. Vincent hade lyckats få med sig en äcklig gammal tennisboll på promenaden så Alice fick faktiskt vara ifred, något hon verkade uppskatta mycket.
 
Trots att det var stjärnklart så började vi promenaden med att Johans pannlampa var tänd. Alice sökte sig gärna till ljuskällan och försökte ständigt smyga in bakom Johan. När vi sedan stängde av lampan och njöt av den fantastiskt vackra himmel som visade sig så var hon mer jämn i sin placering.
 
Ingen avancerat idag utan mest bara lite mys och att komma ut och röra lite på sig tillsammans. Det tar emot att skritta ut när jag kan gå bredvid och röra lite på mig också.
 
Jag märkte att mitt orangea set från Horze inte var helt komplett längre. De damasker som jag haft i orange har jag troligtvis kastat när de blivit manglade av Lucas. Det får därför bli att. åka förbi och köpa nya benreflexer i orange för att kunna ha på alla fyra ben. Himla märkligt tycker ja att det är att Horze inte har en orange reflexväst att matcha till och att benreflexerna är så fasligt stora. Har ponny i de som finns kvar och de satt bra på både Lucas och Alice. Oavsett så kan jag verkligen rekommendera detta reflextäcke, det är verkligen suveränt.
 
Gul ponny
Reflexponny
Vi syns bra i mörkret
 
Fick en fin present från Jenny idag också! Blev så himla glad :) Stort tack!