Goldies Beauty Alice

2015-03-20
06:28:57

Recap

Tiden springer iväg när man har roligt och mycket att göra. Veckan som gått har varit ganska lugn.
 
Alice fick jäsa i hagen både torsdag och fredag. Jag kom och mös lite med henne i hagen och till min glädje lämnade hon lunchhöet för att komma och hälsa på mig under fredagen. Sen gick hon tillbaka och åt när vi socialiserat lite men ändå. Hon har aldrig lämnat mat i hagen när jag säger en hälsningsfras. Det värmde.
 
Lördagen var också vilodag för Alice medan jag och plånboken åkte på tur tillsammans med Chris. Vi hade sedan länge bokat att åka till Tumbleweed i Skara för lite shopping.
 
Det var en riktigt trevlig dag och jag inhandlade ett par Showpants och ett par tyglar. Det största problemet nu är att byxorna  (som påminner mig om mina ungdomsdagar där jazzbyxor var populärt) behöver läggas upp och jag inte har någon aning om hur man ska tänka eller någon symaskin. Det är som tur är ett tag kvar till juli, så det löser sig. 
 
Söndagen gjorde vi något helt nytt!  Vi red in till civilisationen tillsammans med Boogie & Maria och Vinnie & Moa. Alice var pigg och glad och tog det mesta med en liten gnutta av skepticism. 
 
Vattensamlingar och diken är till för att hoppas då de äter gula hästar och bänkarna vi red förbi höll hon ett extra öga på utifall att de plötsligt skulle attackera. Det blir en bra påminnelse om att det som är naturligt för mig är inte lika naturligt för Alice. Vattenproblemet får vi möta head on då vår vinter i ridhuset skapat det. Vi har varit lite för mycket innanför fyra väggar.
 
I det stora hela så är jag väldigt nöjd med den ridturen. Alice lyssnade ändå bra inne bland husen och även om det var lite läskigt så höll hon sig i skinnet. Vi fick bra stöttning av Boogie som var tryggheten själv. När småbrudarna stannade och var osäkra så visade hon vägen. 
Bild tagen av Maria
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: