Goldies Beauty Alice

2015-03-07
01:18:46

Kort men bra

Jag försöker verkligen att ta ut kvalitet istället för kvantitet, speciellt nu när vi bara skrittar. Det tror jag kommer ge oss så mycket.
 
Maria var snäll och lånade ut sin barbackasadel igen, så att jag kunde ha likadan lyx som en engelsk ryttare. Det är väldigt förmånligt att ta med sig allt i ett svep utan att anstränga sig. Jag märker att jag är lite mer osäker i den sadeln, vilket har med min taskiga balans att göra. 
 
Alice var en pärla när jag skulle hoppa upp. Den är ju lite knixig att komma upp i men med hjälp av pall, mantag och vägg. Hon stod lugnt och stilla medan jag kravlade mig upp. Uppsittningen har verkligen gått framåt och hon är mer avslappnad nu, vilket betyder så mycket.
 
Vi skrittade fram liite och kände av. Det var inte lika lättsamlat igår men jag fick inte heller igång åttan som kunde guida. När vi sedan började med lite skänkelvikning så var det betydligt lättare och vi båda hade lite mer koll än i onsdags.
 
Öppna gick också lättare även om jag inser att det nog är bäst att ha sadel ett tag nu i början. Då hinner jag få in rutinerna medan jag känner mig trygg i sadeln, så kan man altinera senare mellan barbacka och sadel. För bådas skull.
 
Jag är riktigt nöjd med passet. Det kändes som att vi båda hade smält och tagit till oss uppgifterna under gårdagens vila. Det är så kul hur lätt i handen hon är. Man håller stundtals inte i något även fast man kommunicerar. Det är en häftig känsla.
 
Alice var inte lika pepp på en hästis
Uppställd. Det blev lite funky ljus medan lamporna höll på att tändas.
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: