Goldies Beauty Alice

2014-12-07
21:07:42

Tomte-Trail

I stallet  brukar vi ha träningar och idag var det en extra twist med jultema för att avsluta säsongen. Det var många  ekipage  så vi delade upp i två grupper  för  att  få plats. Alice  får som sagt  bara  promenera  så vi var med lite lugnt från marken.
 
Det  är  som sagt lite extra energi  hos henne  men som tur var så höll hon sig på mattan  runt de andra ekipagen och  hade sina "utbrott" på säker mark. Jag  måste verkligen  fortsätta  jobba  henne  mentalt  nu så att  hon får  lite utlopp och någor att jobba  med. En vecka  kvar  i sjukruta, så det finns  gott om tid  att  samla  mer energi  på.
 
Vi började med  att  lukta på  allt. Tog det lugnt  och  kollade läget.  Vi vilade lite i collectingring  också  efter att Alice  spookade vid en stor  blå pressening. Blinkade granar, märkliga  tomar och ljusbeklädda grindar var lite småläskigt  men den gigantiska  blå saken var värd ett par bocksprång. Logiskt.
 
Jag  kände att ett varv själva  räckte. Alice  var  väldigt  på så vi tog bommarna  i snigelfart så att hon la sig i mitt tempo. Hon spookade  igen vid tomtepåsen så vi tog det lugnt  där tills hon stod still. Avslutade  enkelt  utan att  öppna  grinden  så att hon fick ett bra avslut.
 
Bilder  från träningen 
Banan
Snyggaste tomten  i stan
Fikabordet
Julpyntad Alice
 
Kollar in hindren. Tomtepåsen  som sedan ska äta upp henne.
Boogie &Maria och Alex&Camilla
Kommentar:
2014-12-07 @ 21:39:23
#1: Ann

Åh vad kuuul. Så synd att vi inte kunde komma.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: